top of page

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

Börjar din anläggning bli föråldrad? Fungerar den inte som tänkt? Kanske vill du att belysningen lyser när du kommer hem? Har du idéer och inte hittar lösningen så kanske vi kan hjälpa dig!

JOUR

Vi har jour i Varberg och Göteborg, dygnet runt alla årets dagar. Främst för fastighetsägare och bostadsrätter men även privatpersoner, företag.

För boende i lägenhet kontakta felanmälan hos er fastighetsägare i första hand.

 

Fastighetsägare? Kontakta oss gärna för avtalsförslag.

VÄRME

En behaglig inomhustemperatur är en förutsättning för de flesta av oss. Och det finns många alternativ för att värma upp fastigheter. Vad som är bäst för just dig beror på vilken fastigheten är, var den finns och inte sällan utifrån vad du redan har

Låt oss hjälpa dig. Vi utför service och installationer åt såväl företag som privatkunder.

BELYSNING

Vi har bred kompetens och utför allt från servicearbeten till större entreprenader åt företag, privatpersoner och butiker.

Vi utför interiör och exteriör installation av belysning och hjälper er gärna i planeringsstadiet.

Är du nyfiken på moderna, smarta, miljövänliga belysningslösningar, tveka inte att höra av dig.

Alla våra montörer är utbildade och har lift-kort.

PROJEKTERING

Att göra rätt från början är alltid den bästa strategin. Oavsett vad det gäller skulle vi påstå. Det blir dessutom så gott som alltid billigare.

 

Vi projekterar el-ritningar till våra egna entreprenader samt utför projektering av bland annat butiksanläggningar och villor.

NÄTVERK

Idag är nätverksinstallationer en självklarhet vid nyproduktion. Att tända lampor genom att prata med mobilen eller att höja temperaturen på kontoret från sommarstugan är något vi förväntar oss.

Vi installerar tele- och datanät enligt gällande standard. Alla installationer kontrollmäts och fullständiga mätprotokoll överlämnas till er som kund.

ROT

Vi har över 15 års erfarenhet av ROT, man skulle också kunna säga att vi kan ROT. Kort sagt innebär det att du bara betalar 70% av arbetskostnaden i många fall. Det finns lite regler; du måste tex äga och bo i bostaden och det finns ett maxtak. Du kan läsa mer om vad som gäller för ROT här.

 

Tveka inte att höra av er, och fråga oss gärna om ROT när du funderar på eljobb.

jobba_hos_oss.jpg

JOBBA HOS OSS

Vill du jobba hos oss? Är du redo för nästa steg i livet? Vi söker alltid efter duktiga medarbetare!
 

Som elektriker har din kompetens alltid en stor efterfrågan. Driftsäker leverans av el är fullständigt nödvändig för dagens samhälle.

Elektrikeryrket är varierat och vi erbjuder arbete inom installation, service och kommunikation.

Om du tycker om att lösa problem är tror vi du skulle trivas hos oss.

Skicka en spontan ansökan till info@esfservice.se

jobbaHosOss
bottom of page